Hae mukaan HundrED-­kouluksi 31.1.2016 mennessä!

Saunalahden kaytavaHundrED ­ 100 Koulua on yksi kattavimmista opettamisen ja koulujen tulevaisuutta käsittelevistä hankkeista maailmassa. Kaksivuotinen voittoa tavoittelematon hanke kerää yhteen parhaat opetusalan innovaatiot, ideat ja projektit ja kehittää niistä 100 uutta toimintamallia suomalaisten koulujen kanssa sekä syyslukukaudella 2016 että kevätlukukaudella 2017. HundrED - 100 Koulua keskittyy esi­ ja peruskoulujen lisäksi lukiokoulutukseen.

Haemme mukaan 100 koulua Suomesta [1]. ​Keräämme 3​1.1.2016 mennessä k​ouluilta ehdotuksia uudenlaisista ja innovatiivisista ideoista, tavoista sekä menetelmistä, joiden avulla koulutusta voidaan kehittää entistäkin paremmaksi.

"Innovaatiot voivat olla joko pieniä tai suuria projekteja tai menetelmiä, jotka ovat jo toimiva osa koulun arkea ja toimintakulttuuria tai vaikka vasta suunnitteluasteella olevia ideoita" kertovat HundrEDista vastaavat SCOOL [2]in luova johtaja Saku Tuominen ja kotitalousopettajataustainen koulutusasiantuntija Valpuri Kajander.

Hankkeen tuloksena syntyy opetusalan innovaatioiden käytännönläheinen tietopankki, kirja, dokumenttielokuva ja kansainvälinen seminaarien sarja toimivat lähtölaukauksena kehittämistyölle, jossa yhdessä luodaan edellytykset maailman parhaalle koulutukselle myös seuraavalle sadalle vuodelle. Kaikki materiaali annetaan lahjaksi kaikkien maailman koulujen ja opettajien käyttöön.

HundrED on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017. Lisätietoja hankkeesta ja sen aikatauluista löydät osoitteesta w​ww.hundred.fi.​Hankkeen toteuttamisesta vastaa SCOOL,
suomalainen koulutusalan yritys. Pedagogisina yhteistyökumppaneina ovat opetusministeriö, Opetushallitus, OAJ, useita opettajankoulutuslaitoksia sekä laaja joukko opetuskentän osaajia.

Lue lisää ja hae koulusi kanssa mukaan 31.1.2016 mennessä osoitteessa https://hundred.fi/koulut [3]. Tervetuloa mukaan kehittämään maailman parasta koulutusta myös seuraavaksi 100 vuodeksi!

Lisätietoja 100 Koulua ­hankkeesta:

Valpuri Kajander

+358 44 7394506
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Voit seurata meitä Facebookissa nimellä HundrED ja Twitterissä:
HundrED_fi.