ITÄMERI-KYSELYTUNTI

Aika: torstai 10.10. kello 17.00
Paikka: verkkokoulutus
Aihe: Itämeri

Kuvaus

Kotitalousopettajien liitto ry:n kysylytunti on uusi koulutuskonsepti, jolla liitto pyritään tuomaan lähemmäksi jäseniä. Kysely on lyhyt koulutustuokio, jossa asiantuntija kertoo lyhyessä esityksessä alalle tärkeästä aiheesta arjen kannalta tärkeimmät seikat. Tämän jälkeen verkonvälityksessä esitystä seuraavien on mahdollista esittää alustajalle kysymyksiä, ja saada niihin saman tien vastauksia.

Jotta järjestötoiminnan perimmäinen luonne toteutuisi, voivat jäsenet paillisyhdistyksissään kokoontua seuraamaan yhdessä kyselytuntia, ja tavata samalla myös toisiaan. Jäsenet voivat yhtähyvin perustaa omille kouluilleen tai alueilleen "epävirallisisa" tapaamisia oman koulun opettajien kesken, tai vaikka naapuri kunnan opettajien kanssa.

Asiantuntijat

Toisen Kyselytunnin asiantuntijat ovat Suomen Ympäristökeskuksen erikoistutkija Seppo Knuuttila sekä Ravintola Nokan keittiömestari Ari Ruoho. Seppo Knuttila kertoo taustatietoa itämeriystävällisestä ruokavaliosta ja Ari Ruoho neuvoo, kuinka hauki fileoidaan ruodottomaksi.

Jotta Kyselytunnin anti olisi mahdollisimman osuvaa, voivat jäsenet laittaa kysymyksiä jo ennakkoon osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoittautuminen

https://www.lyyti.in/Kotitalousopettajien_liiton_Kyselytunti__Itameri_3830

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin linkki, josta kyselytuntiin voi osallistua. Linkki on henkilökohtainen, ja sillä voi osallistua vain yksi kone, eli sitä ei voi jakaa.

Lisätietoja

Jos olette persutamassa paikallista tapaamista seurataksenne Kyselytuntia, olkaa ennakkoon yhteydessä toimistoon, jotta voimme kokeilla yhteyksiä ennakkoon: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lokakuun Kyselytunti järjestetään yhteistyössä YLE:n kanssa.

 

 

Tunnus AOL

Kun liityt Kotitalousopettajien liittoon, sinusta tulee samalla myös Aineopettajaliiton jäsen. AOL panostaa laadukkaisiin ja edullisiin, opettajille suunnattuihin koulutuksiin.