Kirjoitelmakutsu

Miten POPS 2014 on vaikuttanut kotitalouden opettamiseen? Millaisia kokemuksia sinulla on siitä? Haluatko kertoa mielipiteesi muutoksista, joita uusi opetussuunnitelma on tehnyt kotitalousopetukseen?

Mikäli kiinnostuit, alta löytyy lisätietoa:

Olen Iida Levänen ja opiskelen Itä-Suomen yliopistossa kotitalousopettajaksi. Teen tällä hetkellä pro gradu -tutkielmaani, jossa tutkin kotitalousopettajien käsityksiä ja kokemuksia siitä, miten opetussuunnitelmauudistus on vaikuttanut kotitalouden opetukseen. Tutkielmaani varten etsin kotitalousopettajia, jotka olisivat kiinnostuneita jakamaan kokemuksiaan opetussuunnitelmauudistuksesta kanssani.

Kerään aineistoni ainekirjoituksina otsikolla
”Miten olen muuttanut kotitalousopetustani opetussuunnitelmauudistuksen myötä?”

Kirjoituksessa voi kertoa, miten opetussuunnitelma näkyy opetuksessa, mikä opetussuunnitelman toteuttamisessa on ollut haastavaa ja mikä taas on sujunut helposti. Lisäksi kirjoituksessa voi pohtia, mikä opetuksessa on säilynyt ennallaan ja mikä muuttunut, sekä miten käytetyt menetelmät, tavoitteet ja oppimateriaalit ovat muuttuneet.

Toivon saavani kirjoituksesi 18.2.2018 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  Merkitsethän aiheeksi "Pro gradu-aineisto". Aineisto tullaan käsittelemään nimettömänä eikä kirjoitelman tekijän henkilöllisyys paljastu tutkimuksen missään vaiheessa. Aineisto hävitetään asianmukaisesti tutkielman valmistuttua. Pro gradu -tutkielma on julkinen ja se tullaan säilyttämään Itä-Suomen yliopiston kirjastossa.

Mikäli haluat lukea ja kommentoida tutkielmaani ennen kuin esittelen valmiin työn seminaarissa, laitathan siitä tiedon sähköpostin mukaan. Minuun voi tarvittaessa myös olla yhteydessä, mikäli Sinulle tulee jotain kysyttävää tutkimuksestani.

Lämmin kiitos etukäteen avustasi, jään innolla odottamaan kirjoituksia!
Iida Levänen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.