
Moduuli 2. Ruoka ja ravitsemus
OSA 1.
Asiantuntijaluento:
Sanna Vuori, Ympäristökasvatuksen johtava asiantuntija, WWF Suomi
Aihe:
Villi luonto lautasella – ruuan ympäristövaikutukset
Aikataulu:
luento ja workshop: 19.11.2020 kello 17:00–19:00
luento ja workshop: 23.11.2020 kello 18:00–20:00
luento ja workshop: 28.11.2020 kello 10:30–12:30
Luentoon voi osallistua suorana verkossa kolmena eri päivänä (samat luennot luennoidaan kolmeen kertaan). Valitse mikä päivistä sopii sinulle tai katso nauhoite myöhemmin!
Otteita aiheesta:
”Voiko maailmaa muuttaa syömällä?”
”Ruoka – vaikuttavin arjen valinta”
Luento liittyy muun muassa Vuosisuunnitelman aiheeseen 7 (syksy)
OSA 2.
Asiantuntijaluento:
Inkeri Riipi, tutkija, Luonnonvarakeskus (Luke)
Aihe:
Ruokahävikki – haasteet ja mahdollisuudet ruokahävikin vähentämiseksi
Aikataulu:
luento ja workshop: 13.1.2021 kello 16:00–17:30
Luentoon voi osallistua suorana verkossa.
Otteita aiheesta:
”Kuuluko kestävään ruokavalioon liha ja entä mitä me teemme pakkauksilla”
”Paljonko taloutesi hävikkisi maksaa”
Luento liittyy muun muassa Vuosisuunnitelman aiheeseen 2 ja 3 (syksy)