Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutus: ”Elintavat tasapainoon – hyvinvointia ja voimaa arkeen” 1. osa

Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutuksen verkkoluento: “Elintavat tasapainoon – hyvinvointia ja voimaa arkeen” (ensimmäinen osa)

Kouluttajat: Minna Aittasalo, vanhempi tutkija ja Annika Taulaniemi, erikoissuunnittelija, UKK-instituutti

Koulutus virittää sinua miettimään omia elintapojasi hyvinvoinnin kannalta. Samalla se antaa sinulle tietoa elintapojen vaikutuksista terveyteen ja elintapoja koskevista suosituksista. Opit myös tunnistamaan omat elintapoihin liittyvät muutostarpeet, tekemään ja toteuttamaan oman pienen muutospäätöksen sekä arvioimaan päätöksen toteutumista. Lisäksi pääset harjoittelemaan mielen ja kehon palautumista käytännössä (pukeudu valmiiksi mukaviin ja lämpimiin vaatteisiin, ja varaa lähistölle tyyny).

Luento on kaksiosainen. Toinen osa järjestetään 24.1. klo 15.30-17

Luento on osa Opetushallituksen rahoittamaa Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutusta. Täydennyskoulutuksen järjestää Kotitalousopettajien liitto ry. Koulutus ja siihen kuuluvat luennot ovat osallistujille ilmaisia.

Mukaan luennolle pääset ilmoittautumalla maksuttomaan täydennyskoulutukseen seuraavasta linkistä: Ilmoittautumislomake täydennyskoulutukseen. Täydennyskoulutukseen osallistuminen ei vaadi Kotitalousopettajien liiton jäsenyyttä. Mukaan voivat ilmoittautua kaikki opetus- ja kasvatusalalla työskentelevät sekä alan opiskelijat.

Date

13 joulukuun 2022
Expired!

Time

15:30 - 18:00
Tapahtumatyypit