Liity jäseneksi

Jäseniksi voivat liittyä kotitalousopettajat, kotitalousopettajan koulutuksen suorittaneet kasvatustieteiden kanditaatit tai maisterit, alan ammatillisen opettajakoulutuksen suorittaneet henkilöt, muuten kotitalousopettajan pätevyyden hankkineet sekä kasvatustieteen maisterit, jotka ovat suorittaneet kotitaloustieteen koulultuksen ilman opettajakoulutusta ja opiskelijajäseniksi alan opiskelijat.

Kotitalousopettajien liitto ry:n jäsenenä liityt samalla oman alueesi paikallisyhdistyksen sekä Aineenopettajaliitto AOL ry:n jäseneksi. Voit tutustua niihin täältä:

Paikalliset kotitalousopettajien yhdistykset järjestävät paikallisia tapaamisia ja koulutuksia sekä muuta verkostoitumista paikallisesti.

Aineopettajaliitto edistää aineopettajien edunvalvontaa ja vaikuttaa valtakunnallisiin ratkaisuihin, jotka liittyvät yleissivistävän opetuksen linjauksiin. Aineenopettajaliiton kautta Kotitalousopettajien liitolla on suora vaikutuskanava myös Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:hin.

Kotitalousopettajien liitto ry:n jäsenmaksu määräytyy osittain paikallisyhdistyksen mukaan. Jäsenmaksu on vuonna 2021 60–76 euroa. Liittymismaksua ei peritä.

Avaa liittymislomake uuteen välilehteen>>