Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutus: ”Haastavat tunteet koulussa”

Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutuksen verkkoluento: Saija Viljakainen, asiantuntija, Mieli ry: ”Haastavat tunteet koulussa”

Kouluttaja: Saija Viljakainen, Mieli ry

Haastavat tunteet koulussa – koulutus tarjoaa keinoja miten tukea nuorta ja vahvistaa omaa hyvinvointia ja jaksamista. Koulutus sisältää tietoa tunteiden säätelytaidoista, ahdistusta tuntevan oppilaan tukemisesta ja tunnetaidoista osana aikuisen omaa hyvinvointia. Saat konkreettisia keinoja edistää mielen hyvinvointia ja välineitä nuorten kohtaamiseen ja rauhoittumisen harjoitteluun.

Luento on osa Opetushallituksen rahoittamaa Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutusta. Täydennyskoulutuksen järjestää Kotitalousopettajien liitto ry. Koulutus ja siihen kuuluvat luennot ovat osallistujille ilmaisia.

Mukaan luennolle pääset ilmoittautumalla maksuttomaan täydennyskoulutukseen seuraavasta linkistä: Ilmoittautumislomake täydennyskoulutukseen. Täydennyskoulutukseen osallistuminen ei vaadi Kotitalousopettajien liiton jäsenyyttä. Mukaan voivat ilmoittautua kaikki opetus- ja kasvatusalalla työskentelevät sekä alan opiskelijat.

Date

22 marraskuun 2022
Expired!

Time

16:00 - 18:00
Tapahtumatyypit