Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutus: ”Hyvinvointia lisäämässä – stressin sietämistä vai omien rajojen löytämistä?”

Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutuksen verkkoluento: Jenni Rihti, Mielenterveyden keskusliitto, “Hyvinvointia lisäämässä – stressin sietämistä vai omien rajojen löytämistä?”

Kouluttaja: Jenni Rihti, Mielenterveyden

Stressin hallinta on nykypäivän taito, jolla pyritään lisäämään jaksamista niin omassa työssä kuin arjessa. Stressiä koetaan monin eri tavoin, mutta pahimmillaan se voi johtaa pitkäaikaiseen työuupumukseen, jonka ennaltaehkäiseminen on ensisijaisen tärkeää.

Stressin hallinnassa on tärkeää ymmärtää, kuinka kaikilla pienillä asioilla on suurempi merkitys. Luennon aikana käydään läpi sekä stressin psykologista taustaa että keinoja, joilla stressiin on mahdollista vaikuttaa. Katsotaan asioita niin työhyvinvoinnin, työyhteisön kuin omien tunteiden ja tarpeiden kautta.

Yhteisten keskustelujen ja tämänhetkisen tiedon avulla pyritään luomaan uusia ajatusmalleja, joiden avulla yksilö voi vaikuttaa joko stressin kokemiseen, tai parhaimmillaan jopa sen ennaltaehkäisemiseen.

Luento on osa Opetushallituksen rahoittamaa Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutusta. Täydennyskoulutuksen järjestää Kotitalousopettajien liitto ry. Koulutus ja siihen kuuluvat luennot ovat osallistujille ilmaisia.

Mukaan luennolle pääset ilmoittautumalla maksuttomaan täydennyskoulutukseen seuraavasta linkistä: Ilmoittautumislomake täydennyskoulutukseen. Täydennyskoulutukseen osallistuminen ei vaadi Kotitalousopettajien liiton jäsenyyttä. Mukaan voivat ilmoittautua kaikki opetus- ja kasvatusalalla työskentelevät sekä alan opiskelijat.

Date

01 helmikuun 2023
Expired!

Time

16:30 - 18:30
Tapahtumatyypit