Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutus: ”Tehokkuuden taika – näin voit elää opettajan enemmän”

Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutuksen verkkoluento: Leo Stranius, toimitusjohtaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja: ”Tehokkuuden taika – näin voit elää opettajan enemmän”

Kouluttaja: Leo Stranius, toimitusjohtaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja

Haluatko tehdä merkityksellisiä asioita? Haluatko, että aika työskentelee puolestasi eikä sinua vastaan?

Leo Straniuksen Tehokkuuden taika -ajanhallintavalmennus käy läpi rutiinien ja tapojen voimaa. Siitä, miten voimme tehdä merkityksellisiä asioita ja elää enemmän kuin ikinä uskomme. Joka päivä.

Tehokkuuden taika tarjoaa keinot siihen, miten ohjata voimasi siihen, mikä on todella tärkeää ja mihin syvästi uskot. Valmennuksessa Stranius käy läpi viisi perusajatusta ajanhallinnasta ja itsensä johtamisesta, kolmen askeleen mallin asioiden hoitamiseen sekä vinkit aamuun, iltapäivään ja iltaan eli siihen, miten päivittäin voi elää enemmän.

Luento on osa Opetushallituksen rahoittamaa Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutusta. Täydennyskoulutuksen järjestää Kotitalousopettajien liitto ry. Koulutus ja siihen kuuluvat luennot ovat osallistujille ilmaisia.

Mukaan luennolle pääset ilmoittautumalla maksuttomaan täydennyskoulutukseen seuraavasta linkistä: Ilmoittautumislomake täydennyskoulutukseen. Täydennyskoulutukseen osallistuminen ei vaadi Kotitalousopettajien liiton jäsenyyttä. Mukaan voivat ilmoittautua kaikki opetus- ja kasvatusalalla työskentelevät sekä alan opiskelijat.

Date

21 tammikuun 2023
Expired!

Time

11:00 - 13:00
Tapahtumatyypit