Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutus: ”Vaellus oman työn maisemissa”

Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutuksen verkkoluento: Minna Rimpiläinen, Koulutuskeskus Mooli: ”Vaellus oman työn maisemissa” 

Kouluttaja: Minna Rimpiläinen, Logoart -taideterapiaohjaaja, elämäntaidekouluttaja ja Avekki -kouluttaja,  Koulutuskeskus Mooli

Lähde suunnittelemaan vaellusta työpäiviesi maastoihin. Työpajassa kurkistetaan työarkeen, vähän syksyyn, mutta enemmän tuleviin päiviin. Ratkaisukeskeisillä menetelmillä lähdemme suunnittelemaan reittiä kohti omaa tavoitettasi.

Luento on osa Opetushallituksen rahoittamaa Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutusta. Täydennyskoulutuksen järjestää Kotitalousopettajien liitto ry. Koulutus ja kuennot ovat osallistujille maksuttomia. Täydennyskoulutukseen osallistuminen ei vaadi Kotitalousopettajien liiton jäsenyyttä. Mukaan voivat ilmoittautua kaikki opetus- ja kasvatusalalla työskentelevät sekä alan opiskelijat.

Mukaan luennolle pääset ilmoittautumalla maksuttomaan täydennyskoulutukseen seuraavasta linkistä: Ilmoittautumislomake täydennyskoulutukseen. Täydennyskoulutukseen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse osallistumislinkki luennolle. Linkki on saatavilla myös täydennyskoulutuksen sähköisellä kurssialustalla.

Date

12 marraskuun 2022
Expired!

Time

11:00 - 13:00
Tapahtumatyypit