Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutus: Ostrakismista osallisuuteen

Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutuksen verkkoluento: Niina Junttila, professori, Turun yliopisto: ”Ostrakismista osallisuuteen”

Kouluttaja: Niina Junttila, professori, Turun yliopisto

Lasten ja nuorten yksinäisyyden ja ostrakismin eli ulossulkemisen kokemukset ovat olleen nousussa jo pitkään. Toisin kuin oletettiin, ei pandemian rajoituksista luopuminen palauttanut automaattisesti yhteisöllisyyttä vaan osa nuorista ajautui vielä aiempaakin ulkopuolisemmaksi. Ulkopuolisuus syrjäyttää, ahdistaa, masentaa ja lisää väkivallan riskiä. Luennolla käsitellään yhteisöllisyyttä ja osallisuutta vahvistavia menetelmiä.

Luento on osa Opetushallituksen rahoittamaa Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutusta. Täydennyskoulutuksen järjestää Kotitalousopettajien liitto ry. Koulutus ja siihen kuuluvat luennot ovat osallistujille ilmaisia.

Mukaan luennolle pääset ilmoittautumalla maksuttomaan täydennyskoulutukseen seuraavasta linkistä: Ilmoittautumislomake täydennyskoulutukseen. Täydennyskoulutukseen osallistuminen ei vaadi Kotitalousopettajien liiton jäsenyyttä. Mukaan voivat ilmoittautua kaikki opetus- ja kasvatusalalla työskentelevät sekä alan opiskelijat.

Date

08 helmikuun 2023
Expired!

Time

15:30 - 17:00
Tapahtumatyypit