Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutus: ”Vähemmällä enemmän – näe olennainen opetustyössä”

Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutuksen verkkoluento: Juha T. Hakala, professori ja filosofi, “Vähemmällä enemmän -näe olennainen opetustyössä”

Kouluttaja: Juha T. Hakala, professori ja filosofi

Kiire ja ajanpuute rassaavat. Opetustyö ottaa osansa ja työpäivän päällekin pitäisi vielä venyä moneksi. Tilanteet haastavat, opetussuunnitelmat uudistuvat, korona huolestuttaa ja nyt jopa suoranaiset kriisit ovat alkaneet verottaa voimavarojamme.

Professori ja filosofi Juha T. Hakala on käsitellyt kirjoissaan työelämän ja elämäntavan muutoksia, mutta myös hyvinvointia. Kirjassaan ”Vähemmällä enemmän” hän peräänkuuluttaa kohtuutta. Luennossaan hän kysyy, mikä koulutyössä on olennaista? Voisiko hiukan rennommalla otteella saada aikaan riittävän hyvän lopputuloksen – vieläpä hyvillä mielin?”

Luento on osa Opetushallituksen rahoittamaa Opettajasta yhteisöosaajaksi -täydennyskoulutusta. Täydennyskoulutuksen järjestää Kotitalousopettajien liitto ry. Koulutus ja siihen kuuluvat luennot ovat osallistujille ilmaisia.

Mukaan luennolle pääset ilmoittautumalla maksuttomaan täydennyskoulutukseen seuraavasta linkistä: Ilmoittautumislomake täydennyskoulutukseen. Täydennyskoulutukseen osallistuminen ei vaadi Kotitalousopettajien liiton jäsenyyttä. Mukaan voivat ilmoittautua kaikki opetus- ja kasvatusalalla työskentelevät sekä alan opiskelijat.

Date

11 tammikuun 2023
Expired!

Time

16:30 - 18:00
Tapahtumatyypit