KeKo: Moduuli 2. Ruoka ja ravitsemus, osa 2

OSA 2.

Asiantuntijaluento:

Inkeri Riipi, tutkija, Luonnonvarakeskus (Luke)

Aihe:

Ruokahävikki – haasteet ja mahdollisuudet ruokahävikin vähentämiseksi

Aikataulu:

luento ja workshop: 13.1.2021 kello 16:00–17:30

Luentoon voi osallistua suorana verkossa.

Otteita aiheesta:

”Kuuluko kestävään ruokavalioon liha ja entä mitä me teemme pakkauksilla”

”Paljonko taloutesi hävikkisi maksaa”

Luento liittyy muun muassa Vuosisuunnitelman aiheeseen 2 ja 3 (syksy)

Date

13 tammikuun 2021
Expired!

Time

16:00 - 17:30
Kotitalousopettajien liitto ry

Organizer

Kotitalousopettajien liitto ry
Email
toimisto@kotitaloousopettajat.fi