Kestävää kotitalousopetusta -täydennyskoulutus on käynnistynyt, mutta mukaan pääsee vielä

Kotitalousopettajien liitto ry:n järjestämä Kestävää kotitalousopetusta -täydennyskoulutus on käynnistynyt. Koulutus alkoi tutkijatohtori Johanna Ahola-Launosen (Aalto yliopisto) kahdella asiantuntijaluennolla. Luennoissa käsiteltiin syväluotaavasti ja kiinnostavasti muun muassa sitä, miksi suhtaudumme tietyllä tavalla toisiimme ja miten tätä suhtautumista voi muuttaa – ja mistä kulutuskäyttäytymisemme saattaa johtua.

Kurssi jatkuu lauantaina 24.10 klo 11:00 ravintoloitsija Ossi Palonevan luennolla, silloin aiheina muun muassa villiruoka, vegaaniruoka ja hävikki. Ossi luennoi myös lauantaina 31.10 klo 11:00. Kaikki luennot löytyvät tallenteina kurssin Classroomista.

Kestävää kotitalousopetusta -täydennyskoulutus on sarja asiantuntijaluentoja ja tehtäviä, jotka antavat opettajalle tiedon ja taidon ottaa kestävä kehitys läpileikkaavaksi teemaksi omaan opetustyöhön. Koulutus suoritetaan verkko-opintoina. Siihen sisältyy viisi eri teemaista moduulia. Moduuleissa kuunnellaan asiantuntijaluentoja ja tehdään harjoituksia. Moduulit voi suorittaa kaikki tai vain osan. Moduuleista saa opintopisteitä ja koko kurssin suorittanut saa siitä todistuksen.

Ilmoittautuminen syksyn moduuleihin on käynnissä ja vielä ehtii mukaan!

Ilmoittaudu: lyyti.in/kestavaa-kotitalousopetusta

Kurssiohjelma: kotitalousopettajat.fi/kestavaa-kotitalousopetusta

Lisätietoja: helka.korkko@kotitalousopettajat.fi