Kesäkoulutuspäivät, näköala ammatillisen koulutuksen osaamiseen ja tuloksiin

Kotitalousopettajien Kesäkoulutuspäivät 2023 pureutuu kotitalousopetuksen ja elintarvike- ja ravitsemisalan yhteyteen. Kotitalousopettajien liitto ry on yhteistyössä Stadin AO:n, Maran ja Elintarviketeollisuusliiton kanssa rakentanut laajan kokonaisuuden, jossa päähuomio on kotitalousalan ammatillisessa opetuksessa sekä elintarvikealasta potentiaalisen uravaihtoehtona kotitaloustunneilla alasta kiinnostuneille.

Ensimmäinen päivä tutustuttaa ammatilliseen koulutukseen ja erityispedagogiikkaan

Maanantaina 5.6. kokoonnutaan Stadin AO:n Prinsessantien kampuksella. Ammatillisen koulutuksen opettajat, kotitalousopettajankoulutuksen saaneet ja muut, kertovat ammatillisesta opetuksesta luennoin ja käytännön työpajoin. Tutustutaan teollisen ruoanvalmistuksen opetukseen sekä paneudutaan erityispedagogiikkaan, jota ammatillisessa koulutuksessa on erityisesti kehitetty käytännössä. Näitä oppeja voi erinomaisesti soveltaa myös perusopetuksessa.

Huomion arvoista on, että päivä antaa ammatillisessa koulutuksessa työskenteleville kotitalousopettajille erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua.

Päivä antaa myös erinomaisen mahdollisuuden perusopetuksessa työskenteleville tutustua tarkemmin niihin mahdollisuuksiin, joita elintarvike- ja ravitsemusalan ammatillinen koulutus tarjoaa kotitaloustunnilla kunnostautuneille alasta kiinnostuneille.

Toinen päivä tutustuttaa elintarviketeollisuuteen

Kesäkoulutuspäivien toisena päivänä, tiistaina 6.6., käydään vierailulla kahdessa pääkaupunkiseudun suuressa elintarviketeollisuuden yrityksessä: Pauligilla ja Fazerilla. Lähdemme yhdessä linja-autokuljetuksella Sokos Hotel Triplan edestä, ja palaamme päivän lopuksi samaan paikkaan. Ohjelma vielä tarkentuu, mutta kesäloman viettoon päästään kuitenkin ennen kuin ilta pimenee.

Tutustu tarkemmin Kesäkoulutuspäiviin ja majoitusvaihtoehtoihin täällä:

Ilmoittaudu mukaan pikimmiten täällä: