Kotitalouden arviointi ja oma vuosisuunnitelma -koulutuskiertueelle on ilmoittauduttu ahkerasti

Kotitalousopettajien liiton kotitalouden arviointi ja oma vuosisuunnitelma -kiertue on herättänyt paljon kiinnostusta, ja työpajoihin onkin ilmoittauduttu varsin ahkerasti. Työpaja järjestetään kolmella paikkakunnalla:

  • Tampereella keskiviikkona 3.8.2022
  • Seinäjoella torstaina 4.8.2022
  • Raumalla perjantaina 5.8.2022

Tampereen työpaja on varattu jo täyteen, mutta sekä Seinäjoelle että Raumalle mahtuu vielä hyvin.

Toivottu tehokas koulutuspäivä

Kotitalouden arviointi ja oma vuosisuunnitelma -työpajassa kotitalousopettaja tarkastelee kotitalousoppiaineen sisältöalueita ja niiden arviointia, ja työstää itselleen lukuvuosisuunnitelman, jota seuraamalla opetus kattaa kaikki kotitalouden sisältöalueet ottaen huomioon arvioinnin. Tämä helpottaa opetusta ja lukuvuoden päättyessä arviointityötä. Työpaja soveltuu niin kaikille yhteisen 7 vuosiluokan kotitalousopetuksen suunnitteluun kuin valinnaisen kotitalouden opetuksen suunnitteluun.

Pidetyt kouluttajat

Kouluttajina ovat jo Kuopion Kevätkoulutuspäivän arviointityöpajasta tutut Marja Myllykallio ja Anneli Rantamäki. Marja Myllykallio on Sallan kunnan sivistysjohtaja. Hän on väitellyt kotitalouden arvioinnista. Anneli Rantamäki on kotitalousopettaja ja Kotitalousopettajien liitto ry:n edellinen puheenjohtaja. Molemmat ovat olleet pitkään mukana OPH:n arvioinninkehittämistyössä.

Lisätietoja

Tutustu koulutuskiertueen ohjelmaan täältä >>

Ilmoittautuminen

Huomio, että Early Bird -hinta on voimassa ennen 1.7.2022 tehtyjä ilmoittautumisissa.

Tampere, 3.8.2022: Kotitalouden arviointi ja oma vuosisuunnitelma >>

Seinäjoki, 4.8.2022: Kotitalouden arviointi ja oma vuosisuunnitelma >>

Rauma, 5.8.2022: Kotitalouden arviointi ja oma vuosisuunnitelma >>

Yhteistyössä paikallisyhdistysten kanssa

Kotitalouden arviointi ja oma vuosisuunnitelma -työpajat on järjestetty yhteistyössä paikallisyhdistysten kanssa. Mukana järjestämässä ovat olleet: Tampereen seudun Kotitalousopettajat ry, Seinäjoen seudun Kotitalousopettajat ry ja Satakunnan Kotitalousopettajat ry.

Tällä menettelyllä Kotitalousopettajien liitto pyrkii tukemaan paikallisyhdistysten toimintaa ja tuomaan koulutuksia lähemmäs jäseniä. Mikäli haluaisitte järjestää alueelle yhdessä koulutuksia, olkaa yhteydessä liiton toiminnanjohtajaan: toimisto@kotitalousopettajat.fi.