Kyselytunti työturvallisuudesta

Maaliskuussa 2022 järjestetty kyselytunti työturvallisuudesta sai osakseen kiinnostusta ja kiitosta, siksi Kotitalousopettajien liitto ry on päättänyt järjestää uuden kyselytunnin työturvallisuudesta.

Työturvallisuus on monitahoinen kokonaisuus, johon liittyy niin fyysinen kuin henkinenkin työturvallisuus. Siihen liittyy työyhteisö sekä työtilat. Kotitalousluokan suunnittelulla on suuri vaikutus työturvallisuuteen, mutta niin on myös työtavoilla sekä ilmapiirillä, joka koulussa on. Työturvallisuutta on tarkasteltava sekä opettajan näkökulmasta että oppilaiden näkökulmasta, erityisesti kotitalousoppiaineessa, jossa työtä tehdään ympäristössä, jossa on paljon mm. erilaisia työvälineitä, elintarvikkeita ja kemikaaleja.

Kyselytunnissa työturvallisuudesta tiistaina 1.11.2022 kello 17:00 Riihimäen kaupungin työsuojeluvaltuutettu ja OAJ:n työhyvinvointityöryhmän jäsen Nina-Marika Pieskä kertoo Työturvallisuudesta: Mitä on työturvallisuus? – roolit, vastuut ja velvollisuudet; annos hyvää työkäyttäytymistä. Erityishuomio on tietenkin kotitalouden työturvallisuudessa. Tilaisuuden loppupuolella osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja saada vastauksia kysymyksiinsä.

Jos haluat saada varmuutta omasta työturvallisuudesta, osallistu kyselytunnille tiistaina 1.11.2022 kello 17:00–18:00. Voit ilmoittautua täältä: FloMembers – Kyselytunti työturvallisuudesta.

Tilaisuus on vain Kotitalousopettajien liitto ry:n jäsenille. Tilaisuus on maksuton.