Pidetty arviointi ja oma vuosisuunnitelma -koulutus nyt Oulussa

Kotitalousopettajien liiton kotitalouden arviointi ja oma vuosisuunnitelma -kiertue Tampereella, Seinäjoella ja Raumalla keräsi paljon kiinnostusta ja kiitosta. Siksi uusi koulutus järjestetään nyt 10.9. Oulussa.

Ilmoittautuminen koulutukseen on auki, ja osallistujia on jo ilmoittautunut paljon. Silti edelleen on tilaa osallistua todellapidettyyn koulutukseen, jossa osallistujat tutustuvat kotitalousoppiaineen tavoitteisiin ja arviointiin sekä työstävät itselle vuosisuunnitelman, jossa opetuksen saa kattamaan oppiaineen tavoitteet niin, että opetus ja arviointi tukee oppimista.

Pidetyt kouluttajat

Kouluttajina ovat jo Kuopion Kevätkoulutuspäivän arviointityöpajasta tutut Marja Myllykallio ja Anneli Rantamäki. Marja Myllykallio on Sallan kunnan sivistysjohtaja. Hän on väitellyt kotitalouden arvioinnista. Anneli Rantamäki on kotitalousopettaja ja Kotitalousopettajien liitto ry:n edellinen puheenjohtaja. Molemmat ovat olleet pitkään mukana OPH:n arvioinninkehittämistyössä.

Lisätietoja

Tutustu Oulun koulutukseen täältä >>

Ilmoittautuminen

FloMembers – Kotitalouden arviointi ja oma vuosisuunnitelma – Oulu >>

Yhteistyössä paikallisyhdistysten kanssa

Kotitalouden arviointi ja oma vuosisuunnitelma -koulutus on järjestetty yhteistyössä Pohjois-Suomen Kotitalousopettajat ry:n kanssa.

Tällä menettelyllä Kotitalousopettajien liitto pyrkii tukemaan paikallisyhdistysten toimintaa ja tuomaan koulutuksia lähemmäs jäseniä. Mikäli haluaisitte järjestää alueelle yhdessä koulutuksia, olkaa yhteydessä liiton toiminnanjohtajaan: toimisto@kotitalousopettajat.fi.